Direct Splash Protection Shield dilengkapi lapisan anti-kabut ing sisih njero lan njaba tameng sing nyedhiyakake sesanti sing jelas, langsung lan periferal ing kabeh kahanan cuaca.

Topeng pelindung topeng pelindung

Direct Splash Protection Shield dilengkapi lapisan anti-kabut ing sisih njero lan njaba tameng sing nyedhiyakake sesanti sing jelas, langsung lan periferal ing kabeh kahanan cuaca.

Produk diekspor menyang Jepang, Korea Selatan, Eropa lan Amerika Serikat lan pasar liyane.  Selaras karo kode bisnis saka

Produsen profesional

Produk diekspor menyang Jepang, Korea Selatan, Eropa lan Amerika Serikat lan pasar liyane. Selaras karo kode bisnis "Kualitas urip, pelanggan iku Gusti Allah", perusahaan kasebut komitmen kanggo nyedhiyakake pelanggan kanthi produk sing luwih apik lan layanan sing luwih apik. Siji tangan, manajemen perusahaan mesthi nggatekake karya manajemen internal perusahaan lan njamin kualitas lan jaminan.

Blog Kita

Pujiang Shenfeng Packaging Materials Co., Ltd. dununge ana ing Kota Yiwu, Provinsi Zhejiang, sawijining kutha komoditas cilik. Perusahaan duwe sistem manajemen kualitas tinggi lan syarat kontrol kualitas produk sing ketat. Ngadopsi teknologi canggih lan jalur perakitan otomatis, duwe hak impor lan ekspor, rega topeng anti-kabut transparan, lan khusus kanggo produksi lembar koil PET lan PVC, kalebu PVC, lembar transparan PET, lembar cetak, lembaran berlian imitasi, plastik sprei, lan sheet box lempitan, Benang grinding lan produk kemasan liyane. Produk diekspor menyang Jepang, Korea Selatan, Eropa lan Amerika Serikat lan pasar liyane.

Enquiry