Mburoja e Mbrojtjes së Spërkatjes së Drejtpërdrejtë vjen me një shtresë anti-mjegull si në brendësi ashtu edhe në pjesën e jashtme të mburojës duke siguruar një shikim të pastër, të drejtpërdrejtë dhe periferik në të gjitha kushtet e motit.

Maskë mbrojtëse maskë me pika mbrojtëse

Mburoja e Mbrojtjes së Spërkatjes së Drejtpërdrejtë vjen me një shtresë anti-mjegull si në brendësi ashtu edhe në pjesën e jashtme të mburojës duke siguruar një shikim të pastër, të drejtpërdrejtë dhe periferik në të gjitha kushtet e motit.

Produktet eksportohen në Japoni, Korenë e Jugut, Evropë dhe Shtetet e Bashkuara dhe tregje të tjera.  Në përputhje me kodin e biznesit të

Prodhues profesional

Produktet eksportohen në Japoni, Korenë e Jugut, Evropë dhe Shtetet e Bashkuara dhe tregje të tjera. Në përputhje me kodin e biznesit të "Cilësia është jeta, klientët janë Zoti", kompania është e përkushtuar për t'u ofruar klientëve produkte më të mira dhe shërbime më të mira. Nga njëra anë, menaxhmenti i kompanisë gjithmonë i kushton vëmendje të madhe punës së menaxhimit të brendshëm të kompanisë dhe garanton cilësi dhe garanci.

Blog-u ynë

Pujiang Shenfeng Materiale Paketimi Co, Ltd ndodhet në Yiwu City, Provinca Zhejiang, një qytet i vogël me mall. Kompania ka një sistem të menaxhimit me cilësi të lartë dhe kërkesa të rrepta të kontrollit të cilësisë së produktit. Miratimi i teknologjisë së përparuar dhe linjës automatike të montimit, ajo ka të drejtat e veta të importit dhe eksportit, çmime transparente të maskave kundër mjegullës dhe e specializuar në prodhimin e fletëve PET dhe PVC të mbështjellura, duke përfshirë PVC, fletë transparente PET, fletë të shtypura, fletë diamant i rremë, plastike çarçafë dhe fletë kutije palosëse, Fije bluarje dhe produkte të tjerë paketimi. Produktet eksportohen në Japoni, Korenë e Jugut, Evropë dhe Shtetet e Bashkuara dhe tregje të tjera.

Hetim