Langsung Splash Protection Shield hadir nganggo palapis anti kabut dina jero sareng di luar tameng anu nyayogikeun visi anu jelas, langsung sareng periferal dina sadaya kaayaan cuaca.

Topeng pelindung topéng pelindung pelindung

Langsung Splash Protection Shield hadir nganggo palapis anti kabut dina jero sareng di luar tameng anu nyayogikeun visi anu jelas, langsung sareng periferal dina sadaya kaayaan cuaca.

Produk diékspor ka Jepang, Koréa Kidul, Éropa sareng Amérika Serikat sareng pasar sanésna.  Luyu sareng kode bisnis tina

Pabrikan propésional

Produk diékspor ka Jepang, Koréa Kidul, Éropa sareng Amérika Serikat sareng pasar sanésna. Luyu sareng kode bisnis "Kualitas nyaéta kahirupan, palanggan anu Gusti", perusahaan komitmen pikeun nyayogikeun nasabah produk anu langkung saé sareng jasa anu langkung saé. Di hiji sisi, manajemén perusahaan salawasna merhatoskeun pisan kana padamelan manajemén internal perusahaan sareng ngajamin kualitas sareng jaminan.

Blog Kami

Pujiang Shenfeng Packaging Materials Co., Ltd. perenahna di Kota Yiwu, Propinsi Zhejiang, kota komoditi leutik. Perusahaan gaduh sistem manajemen kualitas luhur sareng syarat kontrol kualitas produk ketat. Ngadopsi téknologi canggih sareng jalur perakitan otomatis, éta ngagaduhan hak impor sareng ékspor, harga topéng anti kabut transparan, sareng ngahususkeun dina produksi lambar PET sareng PVC coiled, kalebet PVC, lambar transparan PET, lambar cetak, lambaran rhinestone, plastik cadar, sareng lambar kotak lipat, Grinding benang sareng produk bungkusan sanés. Produk diékspor ka Jepang, Koréa Kidul, Éropa sareng Amérika Serikat sareng pasar sanésna.

Panilitian